www.whatisextreme.ro Airwaves

www.whatisextreme.ro Airwaves

Extrem inseamna altceva pentru fiecare dintre noi, este o stare de spirit, o atitudine, un stil de viata sau pur si simplu ceva ce nici n-am visat sa experimentam pe propria noastra piele.


Extrem este o senzatie pe care oamenii o traiesc si o simt diferit, la intensitati ce variaza, la fel ca protagonistii documentarului realizat de alpinistul George Stroie, cu si despre actiuni extreme. Vei experimenta frica, admiratia, curajul, procesul de reevaluare a propriilor dorinte si mai mult decat orice, gustul unic al aventurii in forma sa pura, intensa, care iti face venele sa palpite, inima sa tresara si simturile sa se ascuta.

Poate ca ai mai vazut reportaje sau emisiuni ce abordau acest topic atat de trendy in ultimul timp, dar tu te-ai identificat vreodata 100% cu personajele de acolo? Ce este Extrem pentru tine? Pentru spectatorul admirativ, pentru indragostitul de viata extrema, pentru cei care privesc din afara si studiaza fenomenul? Urmareste un documentar incitant, filmat din 3 puncte de vedere subiective, special creat pentru a-ti atinge coarda extrema. Atentie! Imagini extreme care nu se consuma cu moderatie, scene delicioase cu profesionisti ai extremului pe skateboard, role, biciclete, demonstratii senzationale de slake line, high line, deep water solo sau escalada.

Fii pe faza si urmareste in premiera filmul "What is Extreme?" al lui George Stroie, aici! Pana la marea lansare a filmului, vei putea savura 22 de "pastile", scurte dar extreme, extrase din el.

1 comentarii:

Anonim spunea...

super tare, EXTREEME :D

Trimiteți un comentariu