Spor cu ioni de argint | SPOR Policolor

SPOR cu ioni de argint este accesibil tuturor categoriilor de consumatori, fiind inclus în categoria de preţ medium-high. Noul produs este comercializat, din această lună, în toate magazinele şi reţelele partenere ale Policolor.
Vopseaua superlavabilă SPOR cu ioni de argint are numeroase beneficii incontestabile: efect permanent antibacterian, rezistenţă la murdărire, putere mare de acoperire, nu are miros, nu conţine substanţe dăunătoare, asigură respiraţia peretelui şi rezistă la îmbătrânire şi îngălbenire.
SPOR cu ioni de argint se usucă rapid, se comportă bine în timpul aplicării, având o bună etalare, nu stropeşte, iar la depozitare nu formează sedimente, păstrându-şi nemodificate caracteristicile în timp. Ionii de argint creează o barieră împotriva bacteriilor, astfel că, folosind SPOR cu ioni de argint, mediul în care trăieşte consumatorul este mai sănătos.
Noul produs, precum şi întreaga tehnologie de fabricaţie Policolor respectă standardele europene de reducere a conţinutului de compuşi organici volatili, conform directivei Comisiei Europene 42/ 2004. În cei peste 40 de ani de existenţă, calitatea produselor şi respectarea cerinţelor consumatorilor a fost o preocupare constantă pentru Policolor.
„Misiunea companiei noastre este aceea de a satisface în totalitate cerinţele consumatorilor. De aici şi preocuparea noastră principală pentru creşterea calităţii produselor pe care le oferim şi decizia de a investi sume importante în activitatea de cercetare-dezvoltare. Demersurile noastre au avut ca finalitate lansarea vopselei SPOR cu ioni de argint, un produs ecologic, primul dintr-o gamă variată ce va fi disponibilă în curând. Pentru creşterea calităţii produselor, Policolor a investit în 2009 peste patru milioane de euro în activităţile de cercetare-dezvoltare şi în producţie, aceeaşi sumă fiind bugetată şi pentru anul în curs”, a declarat Achille Bardelli, Director General Policolor.

Mai multe detalii gasiti pe siteul oficial : http://www.policolor.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu