Nissan Juke in Romania

Ca dimensiuni Juke se poate compara cu un hatchback compact, având o lungime de 4,14 metri, fiind exact la jumătatea distanței dintre Clio și Megane. În principal acest model se va comporta și ca un model hatchback pentru că majoritatea versiunilor vin doar cu tracțiune. Dar există și tracțiune integrală, același performant sistem All Mode care se află pe Nissan X-Trail, ceea ce înseamnă că nu trebuie desconsiderat în ciuda gabaritului mic.

Interiorul este însă un loc destul de plăcut pentru cei "open minded". În felul său nonconformist aduce puțin cu atmosfera dintr-un MINI, mai ales prin inserțiile coloratede pe coloana centrală. În schimb planșa de bord strică atmosfera de voie bună prin plasticul gri, modelat destul de neinspirat. Portbagajul este destul de mic având în mod natural 251 de litri și cu locurile din spate sacrificate 550 de litri.

În materie de motorizări vârful de gamă ne atrage atenția, având 190 CP, ceea ce îl face un rival foarte redutabil pentru Countryman S. Versiunea de bază este cea 1.6 de 117 CP, iar singura care vine cu tracțiune integrală este cea 1.5 dCi de 110 CP, aceeași care se va regăsi și pe Dacia Duster.

Pentru versiunea 4x4 pe benzina de 190 de cai putere Nissan a pregatit o cutie de viteze Xtronic cu variatie continua a rapoartelor de transmitere. Cu un pret, estimat, de 17.000 euro Nissan Juke va veni la toamna in Romania avand disponibile 3 versiuni de echipare: Visia, Acenta si Tekna. 

Petru mai multe poze si detalii intrati pe siteul oficial: http://www.nissanusa.com/juke/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu