Dormitoare moderne

Trebuie sa acordati o atentie deosebita in amenajarea dormitoarelor, atat pentru a va simti bine, cat si pentru a lasa o impresie frumoasa. Ce puteti face?
- Culori
Alegeti culori calde pentru pereti, de preferat alb sau nuante deschise (crem, bej, galben pal) pentru a da lumina si pentru a-l face atragator. Evitati culorile reci si nuantele tari!

- Mobilier
Cumparati un mobilier ale carui nuante sa fie imprumutate din natura. In ceea ce priveste stilul, puteti alege orice stil sau puteti face o asociere de stiluri, cu conditia ca acestea sa fie compatibile.

- Tablouri
Alegeti tablouri care sa se potriveasca cu decorul si cu spatiul. In cazul in care ati optat pentru un stil clasic, tablourile cu peisaje sunt cele mai indicate. Daca mobilierul este minimalist, gasiti tablouri cu desene mai abstracte sau forme geometrice. Indiferent daca peretii sunt mari sau mici, tablourile isi pot gasi locul intr-o astfel de incapere.

- Accesorii
Oricine vrea sa dea o nota de originalitate casei sale. Aveti posibilitatea de a personaliza dormitorul alegand accesorii si decoratiuni mai putin utilizate. Completarea decorului cu niste plante exotice este o optiune excelenta pentru cei care iubesc natura si florile. Expunerea unor obiecte de arta, o pasare intr-o colivie, diverse sculpturi sunt doar cateva lucruri care vor face din dormitorul dumneavoastra si un loc atragator.

O colectie de dormitoare moderne puteti gasi aici: http://www.1001case.ro/galerie-foto/Amenajari-dormitor-Dormitoare-moderne-g53

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu