deichmann.ro Deichmann Romania

 deichmann.ro Deichmann Romania

Grupul Deichmann.ro a vândut în 2009 peste 138 de milioane de perechi de pantofi în întreaga lume.

Nu doar cantităţile comandate mari, dar şi achiziţia mondială de produse, cunoştinţele exacte de piaţă, sondarea continuă a pieţei şi sistemul economic eficient al mărfii au grijă ca Deichmann să poată oferi permanent clienţilor săi o gamă largă de produse la modă la mărimile dorite. La fel de important este o deservire prietenoasă. Pentru o calitate conformă, Deichmann.ro colaborează cu diferite institute de control.
Fiecare articol este supus unui test pentru a nu fi contaminat cu substanţe dăunătoare. Calitatea materialelor şi conformitatea mărimilor sunt verificate. Lucrăm împreună cu laboratoare de verificare recunoscute precum Rheinland şi Institutul de Cercetare şi Verificare pentru Confecţionarea Încălţămintei e.V. (PFI) din oraşul Pirmasens.

Deichmann.ro este atât generalist cât şi specialist. Cu o ofertă pentru toate grupurile de vârstă, filialele noastre comercializează pantofi de calitate la preţuri foarte mici pentru pături sociale largi. Mărci precum Gracland, Victory sau Medicus oferă posibilitatea unei abordări individuale a diferitelor grupuri ţintă. Ele au fost completate în ultimii ani de către mărci cunoscute precum Elefanten, Gallus şi AM. 
Conceptul companiei Deichmann se confundă cu motto-ul “Întreprinderea trebuie să servească omului”.


Pentru produse si alte detalii intrati pe siteul oficial Deichmann Romania:
http://www.deichmann-incaltaminte.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu