www.antena3.ro punctul de intalnire

PUNCTUL DE INTALNIRE cu Radu Tudor
Duminica - 19:05-21

"Punctul de intalnire" este emisiunea care isi propune sa descifreze mecanismele puterii. In fiecare duminica de la ora 19:05, invitatii lui Radu Tudor din studio vor fi cei mai puternici oameni din Romania, din toate sferele de influenta.
www.antena3.ro punctul de intalnire

Urmăreşte aici înregistrările emisiunii.

20 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari d-lui col.dr.Dogaru Mircea! Adevarurile spuse de domnia sa sunt cunoscute foarte bine de toti cei care au guvernat si guverneaza tara. Numai ca ei, toti, aserviti fiind altora si vinovati de dezastrul actual al statului, nu vor rosti niciodata aceste adevaruri. Restul, sunt doar vorbe lipsite de orice continut, de care ne-am saturat! As vrea sa-l rog pe dl Hasotti sa dea un singur exemplu de fapt benefic realizat pentru Romania in ultimii 20 de ani! Vreau un raspuns concret si transant si nu vorbe goale.

lt-cdor in rezerva spunea...

D-le Radu Tudor,
Ati aflat ca seful SMFA pregateste un ordin potrivit caruia pilotii militari care vor sa demisioneze trebuie sa plateasca contravaloarea cheltuielilor facute de stat, incepand cu primul an de scoala militara pana la data demisiei?
Un fel de ciorna a acestui ordin a fost prezentat in unele baze aeriene

Anonim spunea...

Tara este condusa ca si armata de niste....... care timp de 20 ani numai au furat sasi faca averi ,cei mari din armata au afaceri ,eau tot ce se poate lua[Prime,sporuri]cei mici[mm,subof,pc]nu pot sa faca nimic ,daca deschid gura sunt terminati.Este mai rauuuu can 1989 ca cei mari se apara ei intre ei. 26.11.2010

Anonim spunea...

Foarte deşteaptă fetiţa care vorbeşte acum în emisiune . Păcat că asemenea tineri nu au acces la conducerea acestei ţări .

Anonim spunea...

FMI cere guvernului doar un deficit bugetar mai mic cu aprox % din PIB Comparativ cu tarile UE guvernul are incasari la buget mai mici cu 8% din PIB. De ce guv nu mareste aqceste incasari cu 2% cel putin ?????

Anonim spunea...

Va doriti sa cada actuala putere....de acord! Pe cine puneti in loc? Domnul Teodorescu spune ca nu stie ca vor face cei ce vor veni.Gresit! Cei care vor veni (PSD sau PNL) AU FOST DEJA LA PUTERE! Si stim ce au facut.....Lupul isi schimba parul dar naravul ba! Cei de acum nu fac dacat sa desavarseasca dezastrul pe care l-au inceput cei de dinainte.

Anonim spunea...

Domnule Tudor imi vine rau numai cand vad titlul cu Elena Udrea presedinte si Basescu premier. Daca cineva ii va vota inseamna ca suntem cel mai prost popor

Anonim spunea...

cu noua lege se vrea ca atunci cind la cadrele active se va mari solda de de grad noi cadrele militare in rezerva nu vom ma i prim aceste mariri

Anonim spunea...

Am 30 de ani vechime in armata,am participat la 9 aplicatii impreuna cu trupe NATO unde am reprezentat Romania,am peste 150 de misiuni in teatrele de operatii din Irak si Afghanistan ,am peste 3000de ore de zbor.Am o pensie de 2000 lei,iar dupa recalculare asi fi avut 3100 lei.Care este instanta din aceasta tara care imi interzice sa traiesc mai bine?

Anonim spunea...

Dobritoiu este un no body de la un fost coleg .

Anonim spunea...

daca recalcularea pensiilor nu va continua va iesi un razboi intre ofiteri si subofiteri ,subofiterii au axecutat ordinele ofiterilor numai in activitate-in rezerva fiecare este pe cont propriu. De ce este aceasta diferenta extraordinara intre pensii.

Anonim spunea...

de ce se feresc unele cadrele militare de recalculare, sa demonstreze ca au beneficiat pana in prezent de pensie legal.Sunt ofiferi care si-au programat pensionarea din timp :-cu functii de comanda prin cumul,salarii de merit,indemnizatii de comanda ,sporuri fantoma .Unde sunt sutele de milioane primite de fiecare ofiter prin ordonanta 7.

Anonim spunea...

buna seara

Anonim spunea...

vor protesta degeaba

Anonim spunea...

D-le tudor, as fi votat cu aceasta alianta daca nu comiteau-d.p. meu de vedere-cateva greseli grave. 1-Crin antonescu spunea ca va anula legea prin care cadrele militare vor trebui sa isi ia pensia in functie de contributie-legea 119 cred-ceea ce e foarte grav.Iar acel drept-invocat de majoritatea celor vizati- nu e un drept castigat ci unul furat,dat de niste oameni iresponsabili in parlament. Un drept castigat e acela care primeste de la stat exact atat cu cat a contribuit in timpul cat a muncit. 2-Spunea tot domnia-sa ca va incerca sa atraga si UDMR-ul de partea sa la alegeri. Fals. UDMR-ul nu are ce cauta in parlamentul Romaniei sub aceasta sigla. Nu permite CONSTITUTIA ROMANIEI!!! Trebuie sa se transforme in partid politic cu o doctrina si abia apoi sa aiba acces la alegeri. Altfel nu are ce cauta la alegeri. Speram sa inceapa aceasta noua constructie pe baze legale si corecte, si sa se ceara expre acest lucru UDMR--ului altfel sa boicoteze alegerile pana la remedierea acestei anomalii si ilegalitati. Nu o face. 3-Dnul ponta spunea ca va baga JUSTITIA la parnaie (anumiti procurori care nu ii convin)Asta ce inseamna? Ca odata ajuns la putere va face ce va dorii in aceasta tara? Ca pe timpul lui STALIN? aSADAR, NU M-AU CONVINS DELOC PANA ACUMA. dimpotriva...

Anonim spunea...

Dl Radu Tudor! Dupa cum bine stiti, PD in limbajul francez inseamna homosexual. Ca noi romanii avem un PDL la guvernare inseamna ca nu suntem departe de o realitate pe care nu o accept ca roman.
Va mai spun ca la mine in casa, se deruleaza Antena 3 si Realitatea TV cu pondere totala si va intreb:ce javra sau betiv ordinar a suprimat ORA DE FOC atat de mult asteptata? Cu toata sinceritatea la cei 70 ani dar, doresc cu insistenta pe langa Antena 3 si Realitatea sa continuam cu ora de foc prezentata ca deobicei de Dna Oana Stancu+ Adrian Ursu si cat mai repede cu putinta. Daca ajutorul nostru este bine venit, nu ezitati sa-mi faceti un semn. Cu multa stima si respect et à très bientôt.

Anonim spunea...

Domnule Radu Tudor,
interventia armatei URSS in 1989 nu s-a produs pentru aceasta nu a fost solicitata de catre conducerea politica. Astfel de interventii nu se solicita la nivelul armatelor. Sigur au alte merite generalii Gusa si Vlad dar in acest caz nu au avut decat cel mult acela de a-l consilia pe Ion Iliescu.

Anonim spunea...

ma, da stiut mai esti si tu,radule,cu r mic,as dori sa am o dezbatere pe notiuni de cultura generala cu tine;cred ca nu te-ai mai da asa priceput in toate cele............

Anonim spunea...

Domnule Radu Tudor

Sunt foarte fericit de emisiunea dumneavoastra si cu invitati dumneavoastra .
Va rog din suflet sa faceti o emisiune cu serele Codlea care Domnul Geoana a dat ordin lui fina dumnealui din Oltenia sa le distruga .
Care o fost o intrepindere care au lucrat cam in jur de 1000 de femei care au asigurat aproape in totalitate mancarea ptr toata tara plus export .

Va rog din suflet sa o intrebe pe fina lui unde sunt toate utilajele din serele Codlea Jud Brasov

Anonim spunea...

Ziua nationala a Romaniei trebuie sa fie 10 mai ziua regelui lasat noua o mandra stafeta de parintii si strabuni nostri .
8 mai nu o recunoastem ca zi demna de a fi sarbatorita fiind ziua comunismului impus peste vointa si interesele Romaniei de cizma bolsevica comunism ce a facut mult rau si suferiinta Romaniei si romaniilor si ce trebuie straprit cu toate anexele lui comuniste mafiote.
Cherlea Simion - Timisoara

Trimiteți un comentariu